Superliga odbojkaša

Odbojkaši Rijeke doživjeli očekivani poraz od favoriziranih Osječana

Ivan Volarić

Sandro Dukić/ V. KARUZA

Sandro Dukić/ V. KARUZA

Da se u pojedinim trenucima Sandru Dukić možda priključio još neki ekstra raspoloženi pojedinac Riječani bi vjerojatno "ukrali" koji set kvalitetnijim gostima

Rijeka – Mursa 0:3




RIJEKA  Utakmica 1. kola Superlige odbojkaša: Rijeka – Mursa 0:3 (17:25, 16:25, 19:25). Dvorana mladosti. Gledatelja: 100. Suci: Jurković i Maganić.


RIJEKA: Čekada, Macan, Đulović 3, Bačić, Stipanović, Vlah (L), Maglica 2, Banko (L), Banović 2, Mičetić 6, Dukić 19, Žeželić 3.


MURSA: Bogdanović 11, Kraljević (L), Vuković 17, Dugandžić 2, Garchet, Vilora Marquez 12, Majer 7, Đirlić 10, Busak-Vidaković (L), Junaković, Šoš 1, Verasto.




Odbojkaši Rijeke doživjeli su očekivani poraz od favoriziranih Osječana na otvaranju nove superligaške sezone. U sva tri seta na kraju su presudili kvaliteta i iskustvo gostiju koji su u ovom trenutku jednostavno prekrupan zalogaj za pomlađeni riječki sastav. Ekipa trenera Velimira Liverića igrala je u okvirima svojih trenutnih mogućnosti. A to znači da bi povremeno zabljesnula i pokazala da na nju u budućnosti treba itekako ozbiljno računati, da bi u idućem trenutku upala u crnu rupu i dozvoljavala Osječanima da olako steknu veliku prednost.


 


 


 


  


 


Da se u pojedinim trenucima Sandru Dukić možda priključio još neki ekstra raspoloženi pojedinac Riječani bi vjerojatno “ukrali” koji set kvalitetnijim gostima. Ovako će se morati zadovoljiti činjenicom da su favorita držali na trsatskom parketu više od sat vremena igre i natjerali ga da uložio dosta energije da bi odnio unaprijed osvojene bodove iz Dvorane mladosti.