Superliga odbojkaša

Odbojkaši Rijeke doživjeli i sedmi poraz u nastavku sezone, Centrometal prejak za pomlađeni sastav

Portal Novi list

Maurizio Banko/Foto Arhiva NL

Maurizio Banko/Foto Arhiva NL

Trener Liverić imao je dodatnih kadrovskih problema na poziciji tehničara. Priliku je pružio mlađem kadetu Teu Mičetiću



RIJEKA Utakmica 18. kola Superlige odbojkaša: Rijeka – Centrometal 0:3 (18:25, 14:25, 12:25). Dvorana mladosti. Bez gledatelja. Suci: Dean Poropat i  Paolo Markulin.


RIJEKA: Stanić, Donevski, Marković, Lasić, Banović, Mičetić, Smiljanić (L), Banko, Lešić (L), Colnar, Lavić, Žeželić, Čargonja.


CENTROMETAL: Juras, Martinko, Palinkaš, Vuk (L), Mišura, Vincek, Marciuš (L), H. Novak, Jengić, I. Novak, Zelenika, David.




Odbojkaši Rijeke doživjeli su i sedmi poraz u drugom dijelu sezone u isto toliko utakmica i još jedan na kojega se računalo kada su u zimskom prijelaznom roku Trsat napustila dva ponajbolja igrača i to na poziciji pucača-četvorke, Josip Vojak i Sandro Dukić. Momčad iz Črečana prometnula se posljednjih sezona u “crnu mačku” riječke ekipe i to puno jače od aktualne u kojoj silom prilika silan prostor dobivaju mladi igrači, uglavnom još kadeti. Ovoga puta trener Liverić imao je dodatnih kadrovskih problema na poziciji tehničara. Priliku je pružio mlađem kadetu Teu Mičetiću.


Sve je bilo gotovo za točno sat vremena čiste igre. Riječani su dobar otpor pružili tek u prvom setu, sve ostalo otišlo je relativno lako na stranu iskusnijih i u ovom trenutku kvalitetnijih gostiju.