Na meti lopova

Nekadašnjem najboljem svjetskom tenisaču prije nastupa na Indian Wellsu u hotelu ukradene tenisice i vjenčani prsten

Hina

Andy Murray/Foto REUTERS

Andy Murray/Foto REUTERS

I dok je rezervne tenisice vrlo brzo nabavio „iako nisu identične mojima“, posao oko prstena će biti nešto kompliciranijiINDIAN WELLS ATP turnir u Indian Wellsu nije ni započeo, a nekadašnji najbolji svjetski tenisač Andy Murray već se suočio s neugodnostima.


Naime, Murrayju su ukradene tenisice, ali i vjenčani prsten koji je bio pričvršćen za jednu od dvije vezice. Murray ga tamo vrlo često stavlja, valjda za sreću, od 2015. godine kada se oženio. Isto je učinio i u Indian Wellsu gdje se nakon treninga vratio u hotelsku sobu, ali je istovremeno ostavio tenisice (uz vjenčani prsten) ispred sobe kako bi se prozračile.


„Nažalost nemam balkon u sobi, a tenisice sam morao ostaviti negdje kako bi se prozračile jer su bile oznojene i vlažne. Nisam ih ostavio u sobi nego ispred vrata od sobe. Kada sam sljedeći put pogledao nije bilo ni tenisica, a ni prstena“, rekao je Murray.
I dok je rezervne tenisice vrlo brzo nabavio „iako nisu identične mojima“, posao oko prstena će biti nešto kompliciraniji. Jedan od pokušaja Murrayja je i slanje on-line molbi da mu se pomogne u potrazi za izgubljenim vjenčanim prstenom.