Jump2Krk

Miting »Jump2Krk« zbog najavljenog lošeg vremena pomaknut na četvrtak, spektakl ipak neće izostati

Mladen Trinajstić

Detalj s prvog izdanja

Detalj s prvog izdanja

Program ostaje isti, i na naše veliko zadovoljstvo, za sad imamo potvrde gotovo svih prijavljenih skakačica i skakača, kojih je do zaključenja prijava bilo ukupno 30, da će moći sudjelovati u ovom natjecanju - kaže Marko Srdoč



KRK – Članovi Organizacijskog odbora atletskog mitinga u skoku s motkom »Jump2Krk« koji su posljednjih dana, posebice otkako se za sredinu ovog tjedna najavljuju vremenske nepogode, muku mučili s logističkim pripremama i iznalaženjem mogućnosti »spašavanja« natjecanja koje, s obzirom na »ulične« uvjete u kojima se održava, ne može biti održano uz nepogodne vremenske prilike, obavijestili su da će prvotno planirani termin održavanja tog sportskog događanja biti pomaknut za jedan dan. Za novi, sad ujedno i konačan termin upriličenja tog skakačkog spektakla na krčkoj rivi tako je određen četvrtak, 31. kolovoza.


– Program ostaje isti, i na naše veliko zadovoljstvo, za sad imamo potvrde gotovo svih prijavljenih skakačica i skakača, kojih je do zaključenja prijava bilo ukupno 30, da će moći sudjelovati u ovom natjecanju – kaže Marko Srdoč, predsjednik organizacijskog odbora »Jump2Krk« mitinga koji je otkrio da domaćinima i nadalje pristižu upiti zainteresiranih skakača iz inozemstva.


– Zahvaljujemo svima koji sudjeluju u organizaciji ovog događanja na brzoj reakciji kako bismo natjecanje mogli održati u roku 24 sata od prvotno prijavljenog termina, a što je u sportskim natjecanjima ove vrste pravilo zbog obaveza natjecatelja, sudaca i poštovanja samog kalendara takvih natjecanja. Cilj svih uključenih u natjecanje jest da se ono održi po ugodnom i suhom vremenu, a kako bi i natjecatelji, ali i publika mogli uživati u nevjerojatnom ambijentu i atraktivnim skokovima na krčkoj rivi – zaključio je Srdoč.