Novi termin

Miting Dijamantne lige u Dohi ponovo pomaknut zbog korone, održat će se 25. rujna

Hina

Kalendar natjecanja u ovoj godini se neprestano mijenja kako se mijenja situacija sa širenjem novog koronavirusa pa iz krovne atletske organizacije poručuju da ni ovo ne mora biti posljednja promjena



DOHA Miting atletske Dijamantne lige koji je u Dohi originalno trebao biti održan u travnju, da bi zbog pandemije Covida-19 bio odgođen za 9. listopada, još je jednom pomaknut i bit će uprizoren 25. rujna, priopćili su iz Svjetske atletike.


Kalendar natjecanja u ovoj godini se neprestano mijenja kako se mijenja situacija sa širenjem novog koronavirusa pa iz krovne atletske organizacije poručuju da ni ovo ne mora biti posljednja promjena.


Natjecanje u Dijamantnoj ligi će započeti 14. kolovoza mitingom u Monte Carlu, a u kalendaru su, osim Dohe, još i Stockholm (23. kolovoza), Lausanne (2. rujna), Bruxelles (4. rujna), Rim ili Napulj (17. rujna) te još nepotvrđeni grad u Kini (17. listopada), ali taj je miting pod velikim upitnikom s obzirom na odluku kineske Vlade da se ove godine u njihovoj zemlji više ne održavaju međunarodna sportska natjecanja.




Otkazani su mitinzi u Gatesheadu, Parizu, Šangaju, Rabatu i Londonu, a Zuerich je odustao od organizacije finala pa je stoga odlučeno da se ove godine neće zbrajati bodovi.