Mala svečanost

Marinu Milićeviću prigodni darovi i čestitke na prijemu u Primorsko-goranskoj županiji

Zlatko Horvat

Miljenko Butković, Sonja Šišić, Marino Milićević, Vjekoslav Matetić i Marina Medarić/Foto V. KARUZA

Miljenko Butković, Sonja Šišić, Marino Milićević, Vjekoslav Matetić i Marina Medarić/Foto V. KARUZA

Zamjenica župana i resorna pročelnica čestitali su Milićeviću i Matetiću, uz ponos na rezultate koje postižu sportaši županije



RIJEKA  »Nedostaje to zlato, ali tri medalje nitko nije osvojio u seniorskoj konkurenciji na svjetskim prvenstvima. Marino Milićević je peterostruki svjetski prvak, osvajač 21 medalje na svjetskim prvenstvima«, rekao je Vjekoslav Matetić, izbornik muške boćarske reprezentacije na prijemu za Marina Milićevića u Primorsko-goranskoj županiji u povodu osvajanja dviju srebrnih medalja i bronce na Svjetskom prvenstvu u St. Vulbasu za seniorke i mješovite discipline. Milićević je osvojio srebra u štafetama s Rijom Vojković i Darijanom Živolićem, te broncu u brzinskom izbijanju. Milićevića i Matetića ugostili su zamjenica župana Marina Medarić, resorna pročelnica Sonja Šišić i dopredsjednik Zajednice sportova PGŽ-a Miljenko Butković, ujedno i predsjednik Boćarskog saveza PGŽ-a.


– Pratili smo pomno Svjetsko prvenstvo, na kojem je Marino podnio najveći teret – rekao je Miljenko Butković.


Zamjenica župana i resorna pročelnica čestitali su Milićeviću i Matetiću, uz ponos na rezultate koje postižu sportaši županije.




– Bilo je jako naporno, ali uspio sam izdržati. Ostaje žal za barem jednim finalom, ali Ria i ja nećemo odustati dok ga ne osvojimo – poručio je 32-godišnji Milićević, iza kojeg je već 16 godina reprezentativnog staža.