Teniski spektakl u Osijeku

Marin Čilić nadigrao Bornu Ćorića drugoga dana humanitarnog turnira u Osijeku

Hina

Borna Ćorić i Marin Čilić/Foto PIXSELL

Borna Ćorić i Marin Čilić/Foto PIXSELL

Tom je pobjedom Čilić donio i ukupan trijumf svojoj ekipi (Tim A) koja je jedina ostvarila stopostotan učinak u prva dva nastupa



OSIJEK Drugog dana natjecanja na Hrvatskom premier tenisu, humanitarnom turniru na kojem u Osijeku sudjeluju gotovo svi najbolji hrvatski tenisači i tenisačice, Marin Čilić je sa 7-5 nadigrao Bornu Ćorića u dvoboju dvojice vodećih hrvatskih igrača.


Tom je pobjedom Čilić donio i ukupan trijumf svojoj ekipi (Tim A) koja je jedina ostvarila stopostotan učinak u prva dva nastupa.


Prethodno je Čilić u paru s Nikolom Mektićem bio bolji (6-3) od para Ivan i Matej Dodig, a Mektić je donio i set (7-5) u mješovitom paru s Anom Konjuh protiv Ivana Dodiga i Tene Lukas.




Do prve pobjede na turniru došao je Tim C zahvaljujući setovima koje su im donijeli Borna Gojo i Franko Škugor. Gojo je u dvoboju mladih snaga nadjačao Duju Ajdukovića (6-4), a potom je u paru sa Škugorom bio bolji (6-3) od kombinacije Ajduković – Mate Pavić. Na kraju su Škugor i Iva Primorac sa 6-2 bili bolji od mješovitog para Mate Pavić – Antonia Ružić.


U subotu se sastaju Tim A – Tim C i Tim B – Tim D.


Rezultati


Tim A – Tim B 3-2


Ivanišević/Faj – Majoli/M. Dodig 2-4
Čilić/Mektić – M. Dodig/I. Dodig 6-3
Mektić/Konjuh – I. Dodig/Lukas 7-5
Jana Fett – Donna Vekić 4-6
Marin Čilić – Borna Ćorić 7-5


Tim D – Tim C 2-3


Duje Ajduković – Borna Gojo 4-6
Tereza Mrdeža – Lea Bošković 6-2
Kostanić-Tošić/Kuna – Prpić/Tešankić 5-4 (4)
Ajduković/Pavić – Gojo/Škugor 3-6
Pavić/Ružić – Škugor/Primorac 2-6