Wimbledon

Londonska publika podržala je najpoznatijeg teniskog “antivaksera”, ali Novaka je novinar podsjetio kada će igrati idući Grand slam

Portal Novi list

Novak Đoković/Foto REUTERS

Novak Đoković/Foto REUTERS

Ako SAD i Australija nešto ne promjene oko protokola ulaska u zemlju Đoković će idući Grand slam igrati za 11 mjeseci u Parizu



RIJEKA Novinari su podsjetili Novaka Đokovića nakon uvodne pobjede na Wimbledonu da će ako se nešto ne promijeni svoj idući Grand slam igrati tek za 11 mjeseci. Naime, kako sada stvari stoje Novak neće bez obveznog cijepljenja moći ući u SAD i nastupiti na US Openu, a još uvijek isto stvari stoje i po pitanju Australian Opena.


– Svjestan sam da su okolnosti takve kakve ste spomenuli. To me još više motivira da iz ovog turnira izvučem maksimum. Nisam u svojim mislima još otišao tako daleko, a vidjet ćemo i kakve će biti situacija poslije Wimbledona. Nadam se da će se neke stvari promijenti i da ću se moći natjecati – odgovorio je i Đoković.


Mnogi su mislili da će najpoznatijeg svjetskog “antivaksera” londonska publika dočekati hladno, no dogodilo se – suprotno!




– Ugodno sam iznenađen, osjećao sam podršku. Uživao sam na terenu – rekao je Novak.