Kakva ludost

LLEYTON HEWITT: Tomić je fizički prijetio meni i mojoj obitelji

Hina

Bernard Tomić/Foto REUTERS

Bernard Tomić/Foto REUTERS

Nakon prijetnji koje smo moja obitelj i ja primali tijekom posljednjih godinu i pol, ne vjerujem da bi itko želio imati posla s osobom koja govori na takav način - izjavio je Hewitt na konferenciji za medije u Melbourne Parku, gdje je u četvrtak poražen u 1. kolu turnira muških parova na Australian Openu.MELBOURNE Australski Davis Cup izbornik Lleyton Hewitt izjavio je u četvrtak u Melbourneu da je u posljednjih 18 mjeseci doživio fizičke prijetnje od Bernarda Tomića, što ga je navelo da prekine sve kontakte s tenisačem hrvatskog podrijetla, a donio je i odluku da ga neće pozivati u reprezentaciju dok joj je on na čelu.


– Nakon prijetnji koje smo moja obitelj i ja primali tijekom posljednjih godinu i pol, ne vjerujem da bi itko želio imati posla s osobom koja govori na takav način – izjavio je Hewitt na konferenciji za medije u Melbourne Parku, gdje je u četvrtak poražen u 1. kolu turnira muških parova na Australian Openu.


– Za mene je to na kraju bilo maltretiranje. Tu sam podvukao crtu i od tada nismo razgovarali. On neće igrati u Davis Cupu, dok god ja na to mogu utjecati – dodao je Hewitt.
Tomić je u prvom kolu Australian Opena poražen od Marina Čilića, nakon čega se na konferenciji za medije obrušio na Hewitta, optužujući ga da je favorizirao lokalne igrače pri dodjeli pozivnica za ovogodišnji Australian Open te je dodao da bi ga trebalo maknuti s izborničke pozicije.


– Iskreno, nitko ga više ne voli. Nadam se da će ga maknuti i da ćemo opet dobiti dobrog izbornika – rekao je prije tri dana 88. tenisač svijeta.