Australian Open

Kyrgios i Kokkinakis optužili trenere Pavića i Mektića da su ih umalo fizički napali nakon meča: “Mislili su da smo u UFC-u”

Portal Novi list

Nick Kyrgios/Foto REUTERS

Nick Kyrgios/Foto REUTERS

"Samo da vam kažem da su nam nakon jučerašnjeg meča parova treneri naših protivnika prijetili da će nas istući u svlačionici. Tenis je tako mekan sport. Sve zato što sam se pomaknuo i pogodio ih lopticom", napisao je Kyrgios na Twitteru



MELBOURNE Nick Kyrgios i Thanasi Kokkinakis svladali su Matu Pavića i Nikolu Mektića u 2. kolu parova Australian Opena. Australski tenisači optužili su hrvatski dvojac za pokušaj fizičkog napada nakon utakmice. Preciznije, njegove trenere. Navodno se radi o Pavićevu kondicijskom treneru.


“Samo da vam kažem da su nam nakon jučerašnjeg meča parova treneri naših protivnika prijetili da će nas istući u svlačionici. Tenis je tako mekan sport. Sve zato što sam se pomaknuo i pogodio ih lopticom”, napisao je Kyrgios na Twitteru.


“To je bilo ludo, ljudi su mislili da smo u UFC-u”, nadovezao se Kokkinakis.




Sve je počelo još tijekom meča. Mate Pavić se požalio na publiku.


“Jako su glasni i naravno da navijaju za svoje, ali ne bi ih ubilo da pokažu poštovanje i prema protivnicima. Vidjeli smo kako je bilo i u meču Kyrgiosa s Medvjedevim. Takvi su ovdje, navikli smo, ali kao što sam rekao, ne bi bilo zgorega da pokažu malo poštovanja – rekao je Pavić.