Premijer liga košarkašica

Košarkašice FSV-a nakon izborenog ostanka u ligi u posljednjem kolu dočekuju fenjeraša Orku

Katarina Blažević

Ivona Kajfeš/S. DRECHSLER

Ivona Kajfeš/S. DRECHSLER

Bilo bi lijepo tešku i turbulentnu sezonu zaključiti pobjedom na domaćem terenu - rekla je Ivona KajfešRIJEKA Košarkašice FSV-a mirno ulaze u posljednje kolo Premijer lige. Riječanke su dva kola prije kraja izborile ostanak, a danas će od 16 sati na Kozali ugostiti fenjeraša Orku s kojim će zaključiti sezonu.


– Bilo je teško, ali nitko u klubu nije odustajao. Borile smo se iz utakmice u utakmicu i sezonu završavamo s ostvarenim primarnim ciljem. Myriam i Weleska su nam svakako puno pomogle i bez njih bi bilo puno teže, dale su nam pozitivno iskustvo i s njima je bilo puno lakše igrati – govori kapetanica FSV-a Ivona Kajfeš.


Današnji susret neće imati rezultatski značaj jer Orka više nema matematičke šanse ostati u ligi. Ali zato će Riječanke pred svojom publikom imati priliku pobjedom proslaviti ostanak.
– Idemo po pobjedu. U Zagrebu smo izgubile s tri poena razlike, ali nismo bile na razini i taj susret moramo zaboraviti. Bilo bi lijepo tešku i turbulentnu sezonu zaključiti pobjedom na domaćem terenu. Nadam se da će nas podržati i publika – kaže Kajfeš.