Sinkronizirano plivanje

Kadetkinje Primorje Aqua Maris osvojile tri zlata i srebro na državnom prvenstvu

Ivana Vaupotić

Kadetkinje Primorja AM

Kadetkinje Primorja AM

Katja Bedić osvojila je titulu državne prvakinje u disciplini solo, u kojoj je njezina klupska kolegica Ena Peričić postala viceprvakinja



RIJEKA Kadetkinje Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris osvojile su tri zlata i srebro na prvenstvu Hrvatske u umjetničkom plivanju, što je održano u Zagrebu. Katja Bedić osvojila je titulu državne prvakinje u disciplini solo (121,3882), u kojoj je njezina klupska kolegica Ena Peričić (18,9324) postala viceprvakinja Hrvatske, a Rania Demirović (Medveščak, 116,1705) osvojila broncu.


Katja Bedić je zajedno s Enom Peričić osvojila i zlato u duu (120,0103), a obje su s Monikom Klajić, Mijom Cvijić, Klarom Vidas, Emom Rovtar, Tinom Račić, Nastasijom Gardijan te rezervama Neom Superina i Ninom Khalili slavile i u konkurenciji timova (113.2907).


Primorje AM je najsjajnije odličje osvojilo i u kombiniranim rutinama, za što su zaslužne Katja Benić, Ena Peričić, Monika Klajić, Mia Cvijić, Klara Vidas, Ema Rovtar, Tina Račić, Nastasija Gardijan, Elin Petrić, Lana Miškulin, te rezerve Nadia Petriščeva i Leona Rovan (55,4667).