Odbojka na pijesku

Juniorke KOP Opatije četvrte, juniori peti na završnici klupskog PH, ovoga vikenda turnir mješovitih parova i trojki

Ivan Volarić

KOP Opatija i Odbojkaški savez Primorskog-goranske županije organiziraju od 24. do 28. srpnja na terenima u Ičićima kamp za odbojkašice i odbojkaše do 18 godina



RIJEKA   Juniorke KOP Opatije su četvrte, a juniori su osvojili peto mjesto na završnici ekipnog prvenstva Hrvatske održanog prošloga vikenda u Podstrani. Opatijke (Devčić, Grčević, Kraljić, Matijević i Barčot) su u skupini osvojile drugo mjesto s pobjedom (KOP Osijek) i dva remija (AO Osijek, Banjole). U polufinalu su izgubile od Žnjana, a u susretu za treće mjesto od Banjola. Kod juniora se pet sastava natjecalo ligaškim sustavom, a Opatijci su upisali četiri poraza od Čazme, Vukovara, Retale-Murse i Žnjana. U obje konkurencije titulu prvaka osvojio je Žnjan. Za Opatiju su igrali Bačić, Tomljenović, Maksimovski, Celin, Scheidt i Radinković.


KOP Opatija i Odbojkaški savez Primorskog-goranske županije organiziraju od 24. do 28. srpnja na terenima u Ičićima kamp za odbojkašice i odbojkaše do 18 godina. Kamp je besplatan, a organizatori pozivaju članove svih županijskih klubova da se prijave i osim u morskim, uživaju i u čarima odbojke na pijesku. Ovisno o odazivu moguće je i odigravanje turnira. Prijave se primaju do petka.


KOP Opatija ujedno je i organizator turnira Rockin Ičića,  turnira mješovitih dvojki i trojki nadolazećeg vikenda.  Prijave se primaju na [email protected].




Sezona odbojke na pijesku u Ičićima svoju kulminaciju doživjet će od 11. do 13. kolovoza kada će se odigrati Ičići Masters.