Priopćenje

HVS se ispričao navijačima s kupljenim ulaznicama koji nisu mogli na polufinale

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Ppovrgavamo navode nekih medija da je policija bila ta koja je zapriječila ulazak navijačima u bazen odnosno na tribine - poručili su iz HVS-a



ZAGREB Veći broj osoba s kupljenim ulaznicama nije mogla ući na tribine plivališta uz Savu, neposredno prije početka utakmice polufinala EURA između vaterpolista Hrvatske i Mađarske.


Svjesni neugodne situacije, Hrvatski vaterpolski savez se kao organizator ispričao dijelu navijača s kupljenim ulaznicama, koji je bio u nemogućnosti ući na tribine i nazočiti utakmici.


“Najdublje se ispričavamo našim navijačima. Do ovog je propusta u određenoj mjeri došlo i zbog pomjeranja termina početka utakmice, što je dovelo do zabune, ali smo svjesni da nas to ne amnestira odgovornosti zbog koje se još jednom ispričavamo.




Ujedno, opovrgavamo navode nekih medija da je policija bila ta koja je zapriječila ulazak navijačima u bazen odnosno na tribine. Odluka je bila na nama kao organizatorima, a iz sigurnosnih razloga kada je bilo vidljivo da su sva mjesta ispunjena”, stoji u priopćenju HVS-a.


Hrvatska je pobijedila Mađarsku s 11-8, te će se u utorak u 2015. sati sučeliti Španjolskoj u finalu.