ATP Cincinnati

Hrvatski tenisač nakon “ludog dana” u Cincinnatiju: “Nisam uopće osjećao lopticu u prvih nekoliko gemova, a onda…”

Hina

Borna Ćorić/Foto REUTERS

Borna Ćorić/Foto REUTERS

Još sam jednom zadovoljan svojom igrom - rekao je Borna



CINCINNATI  „Bio je ovo ludi dan koji je završio uistinu jako dobro za mene“, rekao je hrvatski tenisač Borna Ćorić nakon što je pobijedio Britanca Camerona Norrieja i tako se plasirao u finale ATP Masters 1000 turnira u Cincinnatiju.


Treći meč za redom, na ovom turniru, Ćorić je dobio u dva lagana seta. Ovom prilikom je 11. tenisača na svijetu svladao sa 6-3, 6-4.


„Iza mene je vrlo težak dan, ali i vrlo dugačak. Nisam očekivao da ću ovako kasno biti na terenu. No, onda je krenula kiša pa sam mislio da će sve potrajati još i duže. U svakom slučaju bilo je ludo, ali i vrlo lijepo na kraju. Još sam jednom zadovoljan svojom igrom. Mislim da sam stvarno bio jako dobar na terenu“, rekao je Ćorić nakon pobjede i izborenog velikog finala u kojem će mu suparnik biti grčki tenisač Stefanos Tsitsipas.




No, nije sve počelo idealno za Ćorića budući je Norrie poveo na startu s 3-1. Međutim, Ćorić je uzvratio s pet osvojenih gemova u nizu.


„Nisam bio u meču od starta, nisam uopće osjećao lopticu u prvih nekoliko gemova. No, onda sam pronašao svoj ritam u kojem sam igrao cijeli ovaj tjedan. Počeo sam znatno bolje servirati, igrao sam bolje i to je bio ključ ovog polufinala“, dodao je Ćorić.