Test u BiH

Hrvatska boćarska reprezentacija otputovala u Grude na tradicionalni petoboj nacija

Valentina Prokić

Karlo Šaban/V. PROKIĆ

Karlo Šaban/V. PROKIĆ

Izbornik seniora Vjekoslav Matetić u Grude je poveo Marina Milićevića, braću Peru i Marina Ćubelu (Biston), Duju Pirića (Naklice) i Karla Šabana (Sveti Jakov Jadranovo)



RIJEKA Hrvatska seniorska boćarska reprezentacija otputovala je u bosanskohercegovačke Grude na tradicionalni petoboj nacija »Aleksandar Anzur – Alphonse Lagier Bruno« na kojem će do 18. rujna sudjelovati zajedno s reprezentacijama Slovenije, Srbije, Crne Gore i domaćina BIH.


Izbornik seniora Vjekoslav Matetić u Grude je poveo Marina Milićevića, braću Peru i Marina Ćubelu (Biston), Duju Pirića (Naklice) i Karla Šabana (Sveti Jakov Jadranovo), a izbornikova desna ruka je Pazinjan Valter Ivančić.


– Petoboj nam je dio priprema kako seniora, tako i juniora. Milićević i braća Ćubela su sigurni putnici za SP seniora u Turskoj, a Pirić i Šaban su putnici za SP U-23 u Francuskoj. Prošli tjedan smo odradili pripreme na Podvežici za sve tri kategorije, seniori, U-18 i U-23 te će sada imati priliku pokazati formu – rekao je izbornik Matetić kojega večeras očekuje ždrijeb natjecanja u Grudama.