Meč u Londonu

Filip Hrgović vraća se u ring nakon godinu dana, 12. kolovoza borit će se s Australcem

Hina

Filip Hrgović/Foto PIXSELL

Filip Hrgović/Foto PIXSELL

Hrgović je na pripreme u Sjedinjene Američke Države otputovao još sredinom lipnja, u odličnoj je formi, fizički i psihički nikad snažniji i ništa ne želi prepustiti slučaju pa se u Londonu očekuje pravi sportski spektakl



ZAGREB Službeno je potvrđeno kako će se hrvatski boksač Filip Hrgović 12. kolovoza boriti protiv iznimno jakog suparnika, Australca Demseya McKeana, u londonskoj O2 Areni.


Hrvatski boksač vraća se u ring nakon točno godinu dana, prošlog je kolovoza na bodove pobijedio Kineza Zhileija Zhanga i tako slavio 15. put u karijeri bez i jednog poraza. Njegov suparnik, 32-godišnji Australac, također je neporažen, dosad je pobijedio u 22 borbe, od čega 14 nokautima.


Hrgović je na pripreme u Sjedinjene Američke Države otputovao još sredinom lipnja, u odličnoj je formi, fizički i psihički nikad snažniji i ništa ne želi prepustiti slučaju pa se u Londonu očekuje pravi sportski spektakl.




Iako se najavljivalo da će se boriti s Ukrajincem Oleksandrom Usykom, informacija o borbi s McKeanom potvrđena je ovog petka.


„Pozdrav svima od El Animala. Uz Božju pomoć idemo po 16 pobjedu. Hvala svima na strpljenju i podršci. Vidimo se ubrzo“, poručio je hrvatski boksač s priprema. Dvoboj protiv McKeana bit će predborba velikog duela između Anthonyja Joshue i Dilliana Whytea.