Davis Cup

Evo kako je najbolji tenisač na svijetu prokomentirao susret s Hrvatskom: “Mi smo susjedi…”

Portal Novi list

Novak Đoković/Foto REUTERS

Novak Đoković/Foto REUTERS

Bez obzira na to što se dogodi na terenu, ono što je bitno je to da postoje poštovanje i prijateljstvo na terenu i izvan njega - izjavio je Novak ĐokovićRIJEKA Uoči sutrašnjeg ogleda Hrvatske i Srbije u polufinalu Davis Cupa oglasio se i Novak Đoković.


Rivalstvo je veliko, mi smo susjedi. Uvijek je to neki dodatni pritisak, motiv, obje zemlje žele pobjedu. Bez obzira na to što se dogodi na terenu, ono što je bitno je to da postoje poštovanje i prijateljstvo na terenu i izvan njega. Siguran sam da će oba tima dati sve za pobjedu. Nije u pitanju samo pobjeda već i to što igramo jedni protiv drugih, objema reprezentacija to puno znači – rekao je prvi tenisač svijeta koji će madridski nastup otvoriti mečom protiv Marina Čilića.


– Vidjet ćemo što će se dogoditi, nadam se da ćemo dobiti taj prvi singl. Imamo dan za odmor, dan je dug. Kada niste na terenu, emotivno ste tu, navijate, podržavate sunarodnjake, stvarno je razlika velika. Lijepo je kada imate dan više da se odmorite i da skupite energiju. Imamo dobru kemiju, možemo pobijediti i to nam je cilj – rekao je Nole.