Bukijev memorijal

Ekipa Luka Lončarić-Lulli pobjednik 13. crikveničke vaterpolske Divlje lige održane na Gradskom plivalištu

Tomislav Volarić

Svi sudionici bili su Crikveničani, od kojih su neki profesionalci, a neki vaterpolski laici



RIJEKA  Ekipa Luka Lončarić-Lulli pobjednik je 13. crikveničke vaterpolske Divlje lige – Bukijevog memorijala, održane u organizaciji Vaterpolo kluba Crikvenica na Gradskom plivalištu. Cjelodnevni spektakl okupio je 100 igrača, koji su se natjecali u dvije kategorije. Sudionici do 15 godina starosti natjecali su se u kategoriji juniora, dok su stariji od 15 godina nastupali u kategoriji seniora. Svi sudionici bili su Crikveničani, od kojih su neki profesionalci, a neki vaterpolski laici.


U juniorskoj konkurenciji pobjedu je odnijela ekipa KPC, a sudjelovale su ukupno četiri ekipe. U ovoj kategoriji u igri su 4 igrača i golman, a igra se prljava igra 4×7 minuta po sistemu svatko sa svakim. Članovi pobjedničke ekipe bili su su Žan Roko Domijan, Fran Ratković, Damian Perčinlić, Mateo Ružić i Davor Gašparović.


U seniorskoj konkurenciji natjecalo se sedam ekipa podijeljenih u dvije konferencije. Na kraju su se u finalu susrele ekipe Luka Lončarić-Lulli i Cipli, a pobjedu je nakon dominacije i i kontrole tijekom čitavog susreta odnijela ekipa Luka Lončarić-Lulli rezultatom 11:8. Za pobjedničku ekipu su nastupali Bojan Car (voditelj ekipe), Franko Geratović, Marko Pervan, Sandro Domijan, Davor Ružić, Lovro Knez, Ivan Murn i Goran Saftić.