ATP Pariz

Đoković se pobjedom u Parizu vratio na teniske terene, Mađar Fuscovicsa pružio dobar otpor Noletu

Hina

Novak Đoković/Foto REUTERS

Novak Đoković/Foto REUTERS

Đoković je odigrao prvi meč nakon poraza u finalu US Opena od Rusa Danila Medvjedeva s kojim vodi borbu za prvo mjesto na ATP ljestvici, na kraju ove godine



PARIZ Srpski tenisač Novak Đoković vratio se na teniske terene te je na startu ATP 1000 dvoranskog turnira u Parizu svladao Mađara Martona Fucsovicsa u tri seta.


Đoković je u tom meču 2. kola (bio je slobodan u prvom kolu) slavio 6-2, 4-6, 6-3. Mađar nije pao bez ispaljenog metka. U drugom setu je na startu oduzeo servis prvom igraču svijeta i potom čuvao prednost do kraja te dionice. No, u trećem setu nije imao snage za još jedan ravnopravan boj protiv Srbina premda je kod 1-3 vratio break zaostatka, ali i vrlo brzo nakon toga posrnuo.


Inače, Đoković je odigrao prvi meč nakon poraza u finalu US Opena od Rusa Danila Medvjedeva s kojim vodi borbu za prvo mjesto na ATP ljestvici, na kraju ove godine.




U idućem 3. kolu Đoković će igrati protiv domaćeg tenisača, boljeg iz susreta Monfils – Mannarino. Monfils se do drugog kola probio nakon preokreta u meču protiv Miomira Kecmanovića kojeg je pobijedio 4-6, 7-5, 6-3.