ATP Miami

Carlos Alcaraz uvjerljivo započeo nastup u Miamiju, dopustio je tek dva gema Argentincu Facundu Bagnisu

Hina

Carlos Alcaraz/Foto REUTERS

Carlos Alcaraz/Foto REUTERS

Alcarazov suparnik u 3. kolu će biti pobjednik dvoboja Srbina Dušana Lajovića i Amerikanca Maximea CressyjaMIAMI Branitelj naslova na Miami Openu, 19-godišnji španjolski tenisač Carlos Alcaraz uvjerljivo je započeo nastup na ovogodišnjem izdanju svladavši u 2. kolu Argentinca Facunda Bagnisa sa 6-0, 6-2 za 64 minute.


Alcaraz je tako produžio uspješan niz započet osvajanjem trofeja u Indian Wellsu na sedam pobjeda, a ove sezone je slavio u 15 od 16 odigranih mečeva. Jedini poraz mu je nanio Britanac Cameron Norrie u finalu turnira u Rio de Janeiru.


Alcarazov suparnik u 3. kolu će biti pobjednik dvoboja Srbina Dušana Lajovića i Amerikanca Maximea Cressyja.
U turniru tenisačica nije bio dobar dan za nositeljice. Nakon što je nekadašnja finalistica ovog turnira Kanađanka Bianca Andreescu svladala sedmu nositeljicu Grkinju Mariju Sakkari sa 5-7, 6-3, 6-4, svoj su put u Miamiju završile 4. nositeljica Tunižanka Ons Jabeur i 5. nositeljica Francuskinja Caroline Garcia. Jabeur je protiv Ruskinje Varvare Gračeve osvojila četiri gema (6-2, 6-2), a Garcia je protiv Rumunjke Sorane Cirstee uspjela osvojiti tek jedan više (6-2, 6-3).