ATP Miami

Borna Čorić “propustio” Alexandera Zvereva u treće kolo turnira u Miamiju, Marina Čilića čeka Australac Popyrin

Hina

Borna Ćorić/Foto REUTERS

Borna Ćorić/Foto REUTERS

Njemački tenisač je na otvaranju trećeg seta dobio tri gema u nizu nakon čega se Borna više nije uspio vratiti



MIAMI U susretu drugog kola ATP turnira iz serije Masters 1000 u Miamiju hrvatski tenisač Borna Ćorić je izgubio od Nijemca Alexandera Zvereva sa 4-6, 6-3, 3-6.


Bio je to njihov sedmi međusobni susret i četvrta pobjeda za četvrtog igrača svijeta i drugog nositelja.


U prvom setu gledali smo izjednačenu igru do rezultata 4-4, a oba su tenisača sigurno držala svoje servis. No, u devetom gemu Zverev je načinio break, a potom sigurno odservirao za 6-4 i 1-0 u setovima.




Hrvatski tenisač je sjajno ušao u drugi set. Uz jedan break poveo je 3-0 i potom gem prednosti zadržao do kraja seta kojeg je nakon 38 minute igre dobio rezultatom 6-3.


Nažalost, Zverev je na otvaranju trećeg seta uzvratio dobivši tri gema u nizu nakon čega se Borna više nije uspio vratiti. U devetoj igri je imao break loptu za povratak u meč, no Zverev se spasio, a potom dobio iduća dva poena za pobjedu.


U idućem kolu Zverev će igrati protiv pobjednika susreta između Bugarina Grigora Dimitrova i Amerikanca Mackenziea McDonalda.


Na turniru u Miamiju imamo još jednog predstavnika, Marina Čilića kojeg u susretu 2. kola čeka ogled protiv Australca Alexeia Popyrina.