WTA Miami

Bjeloruska teniska zvijezda usred meča u Miamiju napustila teren – bez objašnjenja!

Portal Novi list

Viktorija Azarenka/Foto REUTERS

Viktorija Azarenka/Foto REUTERS

Zadnjih nekoliko tjedana su bili jako stresni u mojem privatnom životu.  Uvijek se veselim izazovima i pritisku, ali ovoga puta je to bilo previše - poručila je Azarenka putem društvenih mreža



MIAMI Viktorija Azarenka je ponovo u središtu teniske i sportske javnosti. Bjeloruska tenisačica se u posljednje vrijeme često svojim izjavama ili postupcima često nađe fokusu javnosti. Nedavno se rasplakala tijekom meča u Indian Wellsu spominjući žrtve rata u Ukrajini, a u Miamiju je napustila teren usred meča – bez objašnjenja. Naime, Čehinja Linda Fruhvirtova je vodila 6:2, 3:0, a Azarenka došla do sutkinje i svoje suparnice, pružila im ruki i bez ikakvog objašnjenja jednostavno – otišla u svlačionicu!


– Ne znam što se na kraju dogodilo. Mučila se s ozljedama. Ne znam što je bilo, ali bila mi je čast igrati protiv nje. Nikada ne želite da se ovako zavšri, ali događa se. Rukovale smo se i samo je otišla – izjavila je češka tenisačica.


Bjeloruskinja se nakon svega oglasila o incidentu:




– Nisam smjela napustiti teren. Zadnjih nekoliko tjedana su bili jako stresni u mojem privatnom životu.  Uvijek se veselim izazovima i pritisku, ali ovoga puta je to bilo previše.  Čestitam svojoj suparnici i želim joj svu sreću na ovom turniru i na početku njene profesionalne karijere – poručila je Bjeloruskinja.