Ivan Kepčija

Sportski direktor Hajduka pozdravio odluku o nastavku Prve HNL: “Veseli nas odluka HNS-a”

Hina

Ivan Kepčija/Foto PIXSELL

Ivan Kepčija/Foto PIXSELL

SPLIT Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija pozdravio je u srijedu odluku HNS-a da se natjecanje u Prvoj ligi nastavi 6. lipnja.
 “Veseli nas odluka HNS-a da se natjecanje nastavi početkom lipnja, a to je posljedica toga što borba protiv koronavirusa ide u dobrom smjeru. Mi sportaši jedva čekamo nastavak. Želim pohvaliti igrače koji su i za vrijeme karantene odlično radili u svojim domovima po uputama trenera i došli su u odličnom stanju na početni dio priprema. Profesionalno odrađuju ovaj dio priprema u iščekivanju ulaska u puni momčadski trening”, kazao je Ivan Kepčija za internetski portal Hajduka.


Do kraja prvenstva preostalo je deset kola, a to znači da bi zadnje, 36. kolo, bilo 25. srpnja.  Sve utakmice bit će odigrane bez gledatelja.


Vodeći Dinamo ima 65 bodova, slijedi Rijeka sa 47, treća je Lokomotiva sa 46, a četvrti Hajduk ima 45. Peti je Osijek sa 42, slijedi Gorica sa 35, a na sedmoj poziciji je Slaven Belupo sa 26 bodova. U najtežem položaju su Istra 1961 sa 19 bodova, te Inter Zaprešić i Varaždin, koji imaju po 17 bodova.
Tjedan dana ranije, 30. i 31. svibnja, odigrat će se utakmice polufinala Hrvatskog kupa, a sastaju se Rijeka – Osijek, te Slaven Belupo – Lokomotiva.