Odlazak u Southampton

Oršić prošao liječnički pregled, a navijači još uvijek u čudu zbog transfera: “Užasno loš potez igrača”

Portal Novilist.hr

Mislav Oršić/Foto REUTERS

Mislav Oršić/Foto REUTERS

Kako su engleski mediji već prenijeli, Southampton će Dinamu platiti šest milijuna eura te još dva milijuna kroz bonuse. Oršićev novi klub trenutno je posljednji u Premiershipu, a Romano je naglasio kako klub planira još dva pojačanja



RIJEKA Mislav Oršić uskoro bi i službeno trebao biti predstavljen kao novi igrač Southamptona. Pouzdani novinar Fabrizio Romano objavio je danas na svojem Twitter profilu kako je Oršić, još uvijek igrač Dinama, prošao jedan dio liječničkog pregleda.


Kako su engleski mediji već prenijeli, Southampton će Dinamu platiti šest milijuna funti te još dva milijuna kroz bonuse. Oršićev novi klub trenutno je posljednji u Premiershipu, a Romano je naglasio kako klub planira još dva pojačanja u zimskom prijelaznom roku, uz Oršića.


Svecima je imperativ ostanak u elitnom društvu, trenutno zaostaju tri boda za West Hamom koji je prvi iznad zone ispadanja, odnosno na 17. mjestu.




Navijači su uglavnom u čudu što igrač ovakvog kalibra dolazi u posljednju momčad lige. Tako se i ispod Romanove objave na Twitteru mogu iščitati komentirati čuđenja.


“Odličan potez Southamptona, ali užasno loš za Oršića. Ne mogu vjerovati da ga nijedan jači klub nije uzeo ove zime”, samo je jedan od komentara na Twitteru.