Njegova strana priče

Oglasio se Alen Halilović: “Nije istina da nisam prošao liječnički, njihove namjere nisu bile iskrene”

Portal Novilist.hr

Alen Halilović/Foto PIXSELL

Alen Halilović/Foto PIXSELL

Predsjednik kluba nije uopće došao iako me je osobno on pozvao u klub, a zbog povjerenja u njega sam raskinuo ugovor s bivšim klubom. To je bila samo indikacija da njihove namjere nisu bile iskrene. Vrijeme će sve pokazati, napisao je Halilović.



RIJEKA Alen Halilović napokon se oglasio nakon što nije potpisao ugovor s grčkim Arisom zbog toga što je, prema navodima tamošnjih medija, pao na liječničkom pregledu. Donedavni igrač Rijeke kaže kako to nije istina…


“Nakon svih laži koje sam pročitao, moram jasno reći kako nije istina kako nisam prošao liječnički pregled. Prošao sam ga! Prava istina je da nisam želio potpisati ugovor jer klub nije na papir stavio ono što smo ranije usmeno dogovorili. Došao sam u Solun s uvjerenjem da će sve što je bilo obećano biti u ugovoru. Nažalost, ljudi koji su sjeli za stol sa mnom su promijenili priču.


Predsjednik kluba nije uopće došao iako me je osobno on pozvao u klub, a zbog povjerenja u njega sam raskinuo ugovor s bivšim klubom. To je bila samo indikacija da njihove namjere nisu bile iskrene. Vrijeme će sve pokazati”, napisao je Halilović.




Bivši hrvatski reprezentativac raskinuo je ugovor s Rijekom u utorak, a već u srijedu pozirao sa šalom Arisa.