SUPERLIGA ODBOJKAŠICA

Odbojkašice Rijeke upisale i treću pobjedu u sezoni, prvu u utakmici s manje od pet setova

Luka Medak

Odbojkašice Rijeke/Foto: V. KARUZA

Odbojkašice Rijeke/Foto: V. KARUZA

Nakon izgubljenog prvog seta u kojem su dozvolile debitanticama u Superligi da ih iznenade serijom 8:0 kojom su preokrenule rezultat, poprilično su rutinski odigrale preostale tri dionice za novo slavlje.



RIJEKA Susret 4. kola Superlige odbojkašica: Karlovac – Rijeka 1:3 (25:20, 23:25, 15:25, 14:25). ŠSD Mladost. Suci: Jurković i Kramar Šandl.


KARLOVAC: Grgić (L), Pavlaković, Kolaković, Maradin, Banjavčić, Dujmović, Šolić, Ištuk, Grubešić (L), Vrbanić, Badanjak, Belobaba, Svilar, Barić.


RIJEKA: Gregorović, Barać, Volarić (L), Štiglić, Fabulić (L), Žarković, Trcol, Koraca, Brkičić, Mioč, Fabris, Pavačić, Aničić, Francetić.




Odbojkašice Rijeke u Karlovcu su upisale i svoju treću pobjedu u sezoni, prvu u utakmici koja nije odlučena u pet setova. Nakon izgubljenog prvog seta u kojem su dozvolile debitanticama u Superligi da ih iznenade serijom 8:0 kojom su preokrenule rezultat, poprilično su rutinski odigrale preostale tri dionice za novo slavlje.


Spomenimo i da je na utakmici po prvi put nakon povratka u Rijeku zaigrala i Sara Barać, dok Tamara Popić nije doputovala s ekipom u Karlovac.