Superliga

Odbojkašice Rijeke ugodno iznenadile na startu sezone. Svladale su Ennu Vukovar na Trsatu

Katarina Blažević

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Treći set domaće su osvojile nakon guste borbe, a četvrti, pak, uvjerljivom partijom tijekom koje su vodile i 11:3 te 17:5, ali su gošće to do kraja uspjele ublažitiRIJEKA Utakmica 1. kola Superlige odbojkašica: Rijeka – Enna Vukovar 3:1 (25:19, 23:25, 25:23, 25:19). Dvorana mladosti. Gledatelja: 100. Suci: Kramar Šandl i Bišćan.


RIJEKA: Grčević, Volarić (L), Štiglić, Sluga, Vekić, Trninić, Francetić, Brkičić, Gregorović, Pavačić, Ščekić.


ENNA VUKOVAR: Vrban, Vujasinović, Kelava, Ošust, Brocić, Majer, Dugandžić (L), Ivković (L), Bečić, Banovak, Košutić, Serdar, Lukić.
Brkičić je “skuhala” drugu meč loptu za veliku pobjedu na Trsatu. Jednako kao i prošle godine, slavljem 3:1 nad Vukovarom, Riječanke su otvorile sezonu. I ovoga puta riječ je o ugodnom iznenađenju jer trener Lovrinov ponovo ima izrazito mlad kadar igračica.


U drugom setu, jedinom koji je pripao Vukovarkama, domaće su vodile 22:20, ali su ih koštala tri servisa protivničke ekipe koja nisu uspjele ukrotiti. Zato su se iskupile u zadnje dvije dionice.


Treći set domaće su osvojile nakon guste borbe, a četvrti, pak, uvjerljivom partijom tijekom koje su vodile i 11:3 te 17:5, ali su gošće to do kraja uspjele ublažiti.