Kup Snježane Ušić

Odbojkašice Rijeke nisu uspjele iznenaditi favoritkinje i izboriti polufinale Kupa, Kaštelanke uvjerljive na Trsatu

Zlatko Horvat

NIJE IŠLO - Viktorija Trcol/Foto V. KARUZA

NIJE IŠLO - Viktorija Trcol/Foto V. KARUZA

Riječanke su odigrale solidan prvi set na temelju kojega se ni približno nije naslućivalo ono što se dogodilo u drugom, a djelomično i u trećem setu. Igračice trenera Igora Lovrinova otvorile su drugu dionicu s 1:14!



RIJEKA Četvrtfinale Kupa Snježane Ušić: Rijeka CO – Marina Kaštela 0:3 (20:25, 8:25, 16:25). Dvorana mladosti. Bez gledatelja. Suci: Poropat i Brozić.


RIJEKA CO: Volarić (L), Fabulić (L), Štiglić, Koraca, Žarković, Brkičić, Popić, Francetić, Mioč, Fabris, Trcol, Brkičić, Aničić, Pavičić, Gregorović.


MARINA KAŠTELA: Sain (L), Botić. Subašić (L), Dežulović, Maretić, Teklić, Zdilar, Stanović, Ninčević, Prkačin, Kojundžić, Vukić.




Odbojkašice Rijeke nisu uspjele iznenaditi favoritkinje iz Dalmacije, izboriti polufinale Kupa, ujedno i reprizu lanjskog finala protiv Mladosti. Riječanke su odigrale solidan prvi set na temelju kojega se ni približno nije naslućivalo ono što se dogodilo u drugom, a djelomično i u trećem setu.


Igračice trenera Igora Lovrinova otvorile su drugu dionicu s 1:14! Odigrale su vjerojatno jedan od najslabijih setova ove sezone, u kojem im baš ništa nije polazilo za rukom.


Treći set je ipak donio nešto bolju igru, ali nedostatno da bi se isprovocirao rezultatski preokret protiv kvalitetnih gošći. Kaštelanke su na kraju rutinski prošle u polufinale, domaće odbojkašice ipak ostale malo dužne s obzirom na posljednja obećavajuća izdanja u prvenstvu.