SUPERLIGA ODBOJKAŠICA

Odbojkašice Rijeke CO bez pola ekipe gostuju u Kaštel Starom

Luka Medak

Anja Žarković i Nikolina Fabris u bloku/V. KARUZA

Anja Žarković i Nikolina Fabris u bloku/V. KARUZA

Riječanke u goste odlaze u znatno oslabljenom sastavu jer je pet djevojaka još uvijek u samoizolaciji.



RIJEKA – Odbojkašice Rijeke CO u pretposljednjem kolu Superlige putuju u Kaštel Stari, gdje će igrati protiv drugoplasirane Marine Kaštela.


Riječanke u goste odlaze u znatno oslabljenom sastavu jer je pet djevojaka još uvijek u samoizolaciji. Trenerica Gordana Tomić nada se da će se s gostovanja sve igračice vratiti zdrave i neozlijeđene jer u srijedu i četvrtak igraju posljednje dvije utakmice sezone, protiv Olimpika i zaostali susret protiv Kaštela, a vremena za dodatnu odgodu utakmica više nema.


– Ne znamo još koliko cura će se oporaviti do srijede i u kakvom ćemo sastavu biti. Nekima je izolacija određena do nedjelje, tako da će biti »veseo« završetak sezone – komentira trenerica Gordana Tomić.




Bilo kako bilo, odbojkašice Rijeke CO u preostalim susretima nemaju imperativ pobjede. Utaborile su se na šestome mjestu na sredini ljestvice i nisu u konkurenciji niti za doigravanje, niti za ispadanje iz lige, tako da je cilj samo odigrati preostale utakmice i privesti ovu korona-sezonu kraju.