PREMIERSHIP

Novo staro lice: nakon godinu dana u Championshipu, u englesku Premier ligu ponovno se vraćaju “Kanarinci”

Hina

Foto: Norwich FC

Foto: Norwich FC

Norwichu su u prilog išli rezultati poslijepodnevnih utakmica 42. kola u kojima Swansea City i Bretford nisu uspjeli pobijediti na domaćem terenu, Swansea je odigrao 2:2 protiv Wycombe Wanderersa, dok je Bretford igrao 0:0 protiv Millwalla.LONDON Nogometaši Norwich Cityja izborili su povratak u prvu englesku nogometnu ligu nakon samo godinu dana provedenih među drugoligašima i to četiri kola prije završetka natjecanja.


Norwichu su u prilog išli rezultati poslijepodnevnih utakmica 42. kola u kojima Swansea City i Bretford nisu uspjeli pobijediti na domaćem terenu, Swansea je odigrao 2:2 protiv Wycombe Wanderersa, dok je Bretford igrao 0:0 protiv Millwalla, pa Norwich više ne može završiti slabije plasiran od drugoga mjesta iako ga tek u 21 sat očekuje susret protiv Bournemotuha.


Vodeći Norwich ima 90 bodova, osam više od drugog Watforda, no postao je nedostižan za treći Swansea koji ima 76, odnosno četvrti Bretford koji ima 74 boda.
Izravni plasman u Premier ligu izborit će prva dva sastava na kraju prvenstva, dok će momčadi koje završe između trećeg i šestog mjesta u doigravanje za posljednje treće mjesto koje vodi u elitu.