DRUGO INDONEZIJSKO POJAČANJE

Novo mlado pojačanje na Rujevici: iz Indonezije u Rijeku dolazi 19-godišnji veznjak David Maulana

Denis Frančišković

David Maulana

David Maulana

Iz Indonezije dolazi David Maulana, 19-godišnjak koji, kako tvrde upućeniji, ima jako dobar pregled igre i zna se nametnuti kao vođa na terenu



RIJEKA Nakon Brylian Aldame, talentiranog veznjaka koji je početkom travnja postao novi igrač Rijeke te će se pridružiti juniorima Bijelih, još jedan mladi indonezijski igrač dolazi u redove Rijeke. Riječ je o Davidu Maulani, bivšem kapetanu U-19 reprezentacije Indonezije, koji postaje službeni član riječkog prvoligaša.


Radi se o igračima iz programa Garuda Select, talentima tamošnje škole, koji su na meti i brojnih europskih klubova.


– Sretan sam što ću opet igrati s Brylianom i što imam prigodu predstavljati svoju zemlju u takvom jednom klubu. Već sam se raspitao kod Aldame za nogometne izraze koji se koriste u hrvatskom nogometu – ustvrdio je Maulana, 19-godišnji središnji vezni igrač koji, kako tvrde upućeniji, ima jako dobar pregled igre i zna se nametnuti kao vođa na terenu.




Na Rujevici se tako nešto počelo događati iako se još uvijek ne može govoriti o pravim pojačanjima, više o mladim igračima pred kojim je tek seniorsko dokazivanje. Oni koji su se već donekle dokazali stižu u ponedjeljak na liječničke preglede. Dolaze dvojica bivših igrača Šibenika, vratar Nediljko Labrović i napadač Prince Ampem.


Bude li sve u redu slijede potpisi ugovora i njihovo službeno predstavljanje.