Maurizio Sarri

Nogometaši Juventusa večeras dočekuju Lazio: “Nema veze što trenutno prolaze kroz teške trenutke, ovo je vrijeme anomalija”

Portal Novilist.hr

Maurizio Sarri/Foto REUTERS

Maurizio Sarri/Foto REUTERS

Mnoge momčadi trenutno se također bore da zadrže igru ​​90 minuta. Svjedoci smo mnogih čudnih utakmica, ne samo u Serie A. Teško je svima, ovo je razdoblje anomalija - rekao je trener Juventusa Sarri uoči današnje utakmice



TORINO Nogometaši Juventusa i Lazija večeras će odigrati zadnju utakmicu 34. kola Serie A, posebice važnu za Lazio koji zadnje četiri utakmice ne zna za pobjedu, zbog čega je i pao na četvrto mjesto.


S druge strane, Juventus je blizu obrane naslova prvaka, iako je i Stara dama u padu posljednje tri utakmice – odigrali su dva puta neriješeno i jednom izgubili.


Moramo se brinuti oko toga da budemo čvrsti i igramo u kontinuitetu, o tome razmišljamo. Nije važno tko igra, već rad koji se može napraviti kao momčad. Igrali smo protiv ekipa koje su u izvrsnoj formi, koje su sposobne održati vrlo visoku razinu organizacije i njihovi rezultati to prikazuju.




Mnoge momčadi trenutno se također bore da zadrže igru ​​90 minuta. Svjedoci smo mnogih čudnih utakmica, ne samo u Serie A. Teško je svima, ovo je razdoblje anomalija – rekao je trener Juventusa Sarri uoči današnje utakmice, a posebice je nahvalio goste, iako su u osjetnom padu u posljednje vrijeme. 


– Lazio je imao odličnu sezonu, dokazujući kako su izvrsna momčad. Oni se mogu pregrupirati, čak i ako trenutno prolaze kroz teške trenutke. Ove godine smo se teško borili protiv njih – zaključio je Sarri.