Prijateljske utakmice

Nogometaši Australije svladali Ekvadorce, Japan i Urugvaj remizirali u Tokiju

Hina

Mitchell Duke i Jason Cummings/Foto REUTERS

Mitchell Duke i Jason Cummings/Foto REUTERS

Pogotkom Irvinea domaća momčad je povela u 12. minuti, ali je u 23. na 1-1 izjednačio Torres. Pobjedu su Australcima osigurali Mabil, golom u 32. minuti te mladi, 18-godišnji Garang Kuol, koji je šest minuta prije kraja postavio konačnih 3-1



SYDNEY Nogometna reprezentacija Australije pobijedila je na domaćem terenu, u Sydneyju, s 3-1 Ekvador, momčad koja je nedavno na Svjetskom prvenstvu ostavila vrlo dobar dojam.


Pogotkom Irvinea domaća momčad je povela u 12. minuti, ali je u 23. na 1-1 izjednačio Torres. Pobjedu su Australcima osigurali Mabil, golom u 32. minuti te mladi, 18-godišnji Garang Kuol, koji je šest minuta prije kraja postavio konačnih 3-1.


U Tokiju su Japan i Urugvaj remizirali 1-1. Urugvajci su poveli u 38. minuti kada je nogometaš Reala Valverde pogodio suparničku mrežu. Izjednačio je Nishimura u 75. minuti.




Bez pobjednika je završila i utakmica u Ulsanu gdje su Južna Koreja i Kolumbija odigrali 2-2. Na poluvremenu je domaćin vodio 2-0 i to nakon dva pogotka Heung Min Sona, u 10. i drugoj minuti sudačke nadoknade. No, Kolumbija je na samom startu drugog dijela poništila taj zaostatak, a strijelci su bili James Rodriguez u 46. i Carrascal u 49. minuti.