Novi postupak

Zoran Bogolin zbog suspenzije nije smio voditi polufinale Kupa?

Ivan Volarić

Zoran Bogolin/Foto Arhiva NL

Zoran Bogolin/Foto Arhiva NL



RIJEKA Županijski polufinale Kupa, sudar trećeligaških rivala Opatije i Krka (2:1), dobio je i svoje treće poluvrijeme u uredima Nogometnog saveza Primorsko-goranske županije. Naime, nakon utakmice vodstvo Krčana, ogorčeno suđenjem trojke na čelu s Markom Linićem, uložilo je žalbe na nastup Matea Furijana, odnosno trenera Zorana Bogolina. Furijan je nekoliko dana ranije isključen u domaćem prvenstvenom ogledu protiv Novigrada, a Bogolin na toj istoj utakmici zbog verbalnog delikta prema sucima zaradio tri utakmice suspenzije. Boduli smatraju da Furijan nije smio igrati, odnosno da je Bogolin trebao biti na tribinama kao što je bio prošle subote na prvenstvenom gostovanju »crno-bijelih« kod Zagorca.


Što se Furijana tiče tu je stvar jasna, crveni kartoni se prenose iz utakmica županijskog kupa u natjecanje Treće HNL, ali ne i obrnuto. Furijan je mogao nastupiti protiv Krka, ali ne i protiv Zagorca. S druge strane Karlo Josipović nije mogao igrati za Krk protiv Trnja prošle subote nakon što je isključen u utorak u Opatiji. Što se Bogolina tiče tu stvari izgleda nisu tako čiste…


– Protiv Bogolina je pokrenut disciplinski postupak… – poručili su iz NS-a Primorsko-goranske županije.




Slučaj je u rukama disciplinskog suca Čedomira Borčića. Strogo neslužbeno, Bogolin će vjerojatno biti financijski kažnjen, a utakmica je već registrirana postignutim rezultatom.