Pogled na bazu

Zlatko Dalić svjedočio pobjedi mladih, a Skočić mu ponudio opcije za A selekciju: “Sučić i Baturina mogu konkurirati…”

Portal Novi list

Dragan Skočić/Foto PIXSELL

Dragan Skočić/Foto PIXSELL

Ima puno imena koja mogu konkurirati za mjesta u A reprezentaciji - tvrdi izbornik mlade reprezentacije



RIJEKA Mlada reprezentacija Hrvatske ostvarila je novu kvalifikacijsku pobjedu. Momčad riječkog izbornika Dragana Skočića svladala je Bjelorusiju u Velikoj Gorici.


– Bjelorusi su nas iznenadili sa sustavom igre, posljednjih pet utakmica igrali su u sustavu 5-3-2, a sad su okrenuli u romb. To nas je koštalo adaptacije u početnim minutama, ali poslije je sve profunkcioniralo. Teško je bilo igrati jer su bili postavljeni dosta nisko, ali momčad je odradila utakmicu jako dobro i zadovoljan sam – rekao je Skočić, koji je pronašao nova rješenja u igri zadnje linije.


– Imali smo evidentnih problema jer igrači ne igraju u svojim klubovima, ali zadovoljan sam s Grozdanićem, iako ne igra u klubu na ovoj poziciji. Igrač je vrijedan pažnje i donio nam je određenu stabilnost u obrani. Sve u svemu, s ovom akcijom u listopadu možemo biti zadovoljni i gledati prema budućnosti.




Prokomentirao je Skočić i dolazak na utakmicu kolege s klupe A selekcije Zlatka Dalića. Vjerojatno je Dalić bacio oko na nekog od potencijalnih kandidata za njegovu momčad.


– Sučić i Baturina su igrači koji mogu konkurirati u napadu, ima puno imena koja mogu konkurirati za mjesta u A reprezentaciji – zaključio je Skočić.