Izbornik nakon poraza

Zlatko Dalić: “Ispričavam se navijačima. Moramo pokušati pobijediti u Splitu”

Portal Novilist.hr

Zlatko Dalić/Foto PIXSELL

Zlatko Dalić/Foto PIXSELL

Igrali smo dobro prvih pola sata, ali nakon primljenog gola smo pali i nismo se mogli vratiti. Pokazali smo nemoć, pali smo fizički i psihički. Austrijanci su jednostavno bili su puno brži i agresivniji od nas - rekao je Zlatko Dalić



RIJEKA Hrvatska je teško poražena na startu Lige nacija, a izbornik Zlatko Dalić ovako je komentirao utakmicu:


– Ispričavam se našim navijačima. Igrali smo dobro prvih pola sata, ali nakon primljenog gola smo pali i nismo se mogli vratiti. Pokazali smo nemoć, pali smo fizički i psihički. Austrijanci su jednostavno bili su puno brži i agresivniji od nas – rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice.


Dalić je priznao kako je znao kako novi izbornik Austrije Rangnick postavlja momčad.




– Znali smo kako će oni izgledati i igrati. Griješili smo u dodavanjima i oni su osvajali teren nakon kontri. Sad moramo pokazati karakter i vratiti se. Bit će jako teško. Kraj je sezone, dečki su već bili na odmoru, ali tako je svima. Moramo pokušati pobijediti u Splitu i ovo popraviti na neki način.


Lovro Majer nije htio govoriti o svojoj individualnoj igri s obzirom na ovakav poraz.


– Razoračaranje za svih. Utakmica je bila čudna jer smo u prvom dijelu imali dosta šansi i izgledali smo dobro, skoro pa odlično. No primili smo tri gola iz kontre. Loše smo stajali u tranziciji. Imamo još tri utakmice. Moramo naučiti nešto iz ove utakmice. Moja igra? Glupo je pričati o svojoj igri nakon ovako izgubljene utakmice. Svi moramo bolje, tako i ja – rekao je Lovro Majer.