Uoči Seville

Zinedine Zidane progovorio o novoj Ramosovoj ozljedi, ali i svojoj budućnosti s Kraljevima: “Ovaj klub mi je dao sve”

Portal Novilist.hr

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Uvijek ću olakšati stvari klubu po pitanju mojeg ostanka jer mi je Real Madrid dao sve. Ali sada je bitna samo Sevilla, imamo još četiri utakmice koje sve imaju značaj finala - ustvrdio je Zidane



MADRID Real Madrid sutra od 21 sat dočekuje Sevillu u 35. kolu La Lige, a trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije dotaknuo se svojega ostanka u klubu, kao i još jedne ozljede Sergia Ramosa.


Iz Reala su objavili kako zbog ozljede mišića neće biti spreman za Sevillu, a vrlo vjerojatno se neće vratiti na travnjak ni do kraja sezone.


– Ramos je bio spreman za utakmicu Lige prvaka sredinom tjedna, ali važno je da se on oporavi u što kraćem roku. Imali smo puno ozljeda tijekom sezone i naravno da me to brine. Ove godine se igrači nikako ne mogu odmoriti, ali tako je kako je – rekao je trener Real Madrida, koji nije htio govoriti o Ramosovoj budućnosti u klubu, kao ni svojoj.




– Uvijek ću olakšati stvari klubu po pitanju mojeg ostanka jer mi je Real Madrid dao sve. Ali sada je bitna samo Sevilla, imamo još četiri utakmice koje sve imaju značaj finala – ustvrdio je Zidane.