Vraća se Hazard

Zinedine Zidane dobio pojačanje uoči gostovanja kod Borussije Monchengladbach

Hina

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Sretni smo što je ponovno s nama, to je dobra vijest. Na dan utakmice odlučit ćemo da li će zaigrati i koliko - izjavio je trener Reala Zinedine Zidane



MOENCHENGLADBACH Belgijski krilni napadač Eden Hazard (29), čija je prva sezona u Real Madridu bila obilježena ozljedama, mogao bi zaigrati u utorak u susretu Lige prvaka na gostovanju kod Borussije Moenchengladbach.


“Sretni smo što je ponovno s nama, to je dobra vijest. Na dan utakmice odlučit ćemo da li će zaigrati i koliko”, izjavio je trener Reala Zinedine Zidane.


Hazard je u ljeto prošle godine kao veliko pojačanje stigao u Real iz engleskog Chelseaja, a vrijednost transfera s bonusima mogla bi doseći oko 140 milijuna eura. No, ozljede gležnja onemogućile su ga da pruži očekivani doprinos, pa je u 22 susreta u svim natjecanjima postigao tek jedan pogodak. Zbog ozljede nije igrao od 7. kolovoza, kada je nastupio u osmini finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.




Prošlog tjedna u prvom kolu skupine B Lige prvaka Borussia Moenchengladbach je u gostima kod Intera odigrala 2-2, dok je Real na svom terenu iznenađujuće izgubio 2-3 od Šahtara iz Donecka. No, subotnja pobjeda 3-1 protiv Barcelone u El Clasicu podigla je raspoloženje u svlačionici Reala.


“U natjecanju po skupinama imate samo šest utakmica i poraz od Šahtara stvorio je veliki pritisak. Utakmica protiv Borussije Moenchengladbach izuzetno je važna, možemo ju shvatiti kao finale”, izjavio je Realov veznjak Toni Kroos.