Francuski stručnjak

Zidane zadovoljan svojom momčadi usprkos ispadanju iz Lige prvaka: “Ovakve stvari se događaju u nogometu”

Portal Novilist.hr

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Kada izgubiš ne možeš biti sretan, ali moramo biti ponosni na ono što smo napravili. Trebamo čestitati našim suparnicima jer su jednostavno igrali dobro - jasan je bio Zinedine Zidane



MANCHESTER Trener Real Madrida nije bio previše ogorčen nakon uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj je njegova momčad izgubila rezultatom 2:1 od Manchester Cityja. Jednakim rezultatom “građani” su pobijedili i u Madridu u prvoj utakmici.


– Kada izgubiš ne možeš biti sretan, ali moramo biti ponosno na ono što smo napravili. Trebamo čestitati našim suparnicima jer su jednostavno igrali dobro – jasan je bio Zinedine Zidane, koji nakon susreta nije htio prstom upirati u krivce, posebice Varanea koji je napravio dvije greške koje su City i odvele do pogotka.


– Pričao sam s njime, nitko ne može biti sretan s onime što se dogodilo. Ali moramo prihvatiti da se ovakve stvari događaju u nogometu. City je ovo jednostavno zaslužio.




I cijelom Realovom sezonom je Zidane zadovoljan.


– Bila je jako dobra. Nije završila dobrim rezultatom, ali je sezona bila odlična. Trebamo biti sretni s onime što smo napravili – zaključio je Zidane.