Reakcije

Zidane i njegov Real su opet “preživjeli”: “Morali smo patiti, ali sretan sam zbog igrača jer smo još uvijek živi”

Portal Novi list

Zinedine Zidane i Karim Benzema/Foto REUTERS

Zinedine Zidane i Karim Benzema/Foto REUTERS

Ovo je bila vrlo izjednačena utakmica i takav će sigurno biti i revanš - rekao je trener Reala



MADRID Španjolski mediji suglasni su nakon remija Real Madrida i Chelseaje u prvom susretu polufinala Lige prvaka u jednu stvar: Real Madrid se po tko zna koji put ove sezone – izvukao. Zidaneova momčad nastavlja vježbu – preživljavanja.


– Mislim da je 1:1 na kraju pošten rezultat. Istina je da smo se na početku borili s pritiskom, ali to smo ispravili. U drugom poluvremenu smo bili puno bolji. Morali smo nešto promijeniti na poluvremenu, pa smo morali učiniti nešto drugo. Pogotovo s pritiskom. Morali smo biti više zajedno kad pritisnemo. Bili smo kompaktniji. Na kraju, rezultat je realan jer smo igrali protiv vrlo dobre momčadi, s vrlo brzim igračima, posebno u napadu. Ovo je bila vrlo izjednačena utakmica i takav će sigurno biti i revanš – govorio je trener Reala nakon utakmice.


Osvrnuo se i na strijelca Karima Benzemu.




– Impresivan je i zadovoljan sam s njim. Nisam iznenađen onim što radi u svakom meču. Ali, ponosan sam na sve igrače i trud koji su danas uložili. Morali smo patiti, ali sretan sam zbog igrača jer smo još uvijek živi. Sada idemo u London  pokušati postići golove  i ostvariti pobjedu – rekao je trener Madrižana.