Privremeni trener

Željko Kopić preuzeo Dinamo uoči derbija s Hajdukom: “Napravit ćemo sve da budemo na pravoj razini”

Portal Novi list

Željko Kopić/Foto PIXSELL

Željko Kopić/Foto PIXSELL

Klupa Dinama je svakome ambicija - rekao je Kopić



ZAGREB Dinamo je prema najavama predstavio Željka Kopića kao privrremenog trenera prve momčadi nakon odlaska Damir Krznara. Šef Dinamova škole debitirat će na klupi Modrih u nedjelju protiv Hajduka, a na toj poziciji ostat će do kraja godine nakon čega će se pronaći trajno riješenje. Možda i u Kopiću…


–  Trenutak koji se dogodio sigurno je specifičan. Svi smo zajedno stajali iza Damira i ekipe i vjerovali smo da će se rezultati popraviti, ali utakmica protiv Rijeke je završila kako je završila. Damir je povukao svoj potez i Uprava je sa mnom obavila razgovor i ja kao djelatnik kluba koji živi svakodnevno za Dinamo sam se stavio potpuno na raspolaganje i dogovorili smo se da do kraja ove polusezone napravimo sve što je u našoj moći da ostavimo rezultate kakve svi priželjkuju – rekao je Kopić, koji je vodio Hajduk prije tri godine.


– Protiv Hajduka očekujem kvalitetnu utakmicu. Jako dobro znam mentalitet Hajduka i sve što se oko Hajduka događa. U zamahu su, međutim napravit ćemo apsolutno sve da budemo na pravoj razini. Vjerujem u ovu ekipu, ona ima kvalitetu. Siguran sam da ćemo već u nedjelju biti na razini na kojoj moramo biti. Klupa Dinama je svakome ambicija. Želimo zajedničkim snagama do zime izvući situaciju na najbolji način, a tako će i uprava dobiti dovoljno vremena da razmotri sve opcije – rekao je Kopić te objasnio da će naknadno odlučiti o odabiru stručnog stožera.