UEFA

Ždrijebom odlučeni parovi četvrtfinala i polufinala Lige prvaka, evo tko s kime igra

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Četvrtfinalne utakmice su na rasporedu od 12. do 15. kolovoza, a domaćin svih dvoboja je Lisabon. Utakmice će se igrati na stadionima Benfice i SportingaNYON Voljom ždrijeba određeno je da će Atalanta i PSG te RB Leipzig i Atletico Madrid odlučivati o mjestima za polufinale Lige prvaka, dok će preostala dva četvrtfinalna para biti poznata po završetku odgođenih uzvratnih dvoboja koji su na rasporedu 7. i 8. kolovoza.


Manchester City će na svom stadionu braniti prednost od 2-1 iz prve utakmice protiv Real Madrida, a ukupni pobjednik tog dvoboja će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz sraza Juventusa i Lyona, u kojem će talijanski prvak u Torinu pokušati dostići zaostatak 0-1 iz prve utakmice.


Bayern ima zadatak u Muenchenu obraniti velikih 3-0 koje su donijeli iz londonskog sraza sa Chelseajem, a bude li tako Bavarcima će se u četvrtfinalu suprotstaviti bolji iz dvoboja Barcelona i Napolija u kojem je prva utakmica u Napulju završila 1-1.
Četvrtfinalne utakmice su na rasporedu od 12. do 15. kolovoza, a domaćin svih dvoboja je Lisabon. Utakmice će se igrati na stadionima Benfice i Sportinga.


Određeni su i parovi polufinala, koja su na rasporedu 18. i 19. kolovoza, a ždrijeb je htio da jedna od momčadi iz četverolista Atalanta, PSG, RB Leipzig i Atletico Madrid bude 23. kolovoza u borbi za trofej.


Raspored Lige prvaka

Osmina finala – uzvrati (7. i 8. kolovoza)


Muenchen: Bayern – Chelsea  (prvi dvoboj 3-0 za Bayern)


Barcelona: Barcelona – Napoli   (prvi dvoboj 1-1)


Manchester: Manchester City – Real Madrid  (prvi dvoboj 2-1 za Man. City)


Torino: Juventus – Lyon  (prvi dvoboj 1-0 za Lyon)


 


Četvrtfinale (Lisabon, 12. – 15. kolovoza, 21 sat)


ČF 1: Manchester City / Real Madrid – Juventus / Lyon


ČF 2: RB Leipzig – Atletico Madrid


ČF 3: Barcelona / Napoli – Bayern / Chelsea


ČF4: Atalanta – PSG


 


Polufinale (Lisabon, 18. i 19. kolovoza, 21 sat)


Pobjednik ČF 1 – Pobjednik ČF 3


Pobjednik ČF 2 – Pobjednik ČF 4