Želje i planovi

Zaprešićani se nadaju da će Rijeka biti pod dojmom europske eliminacije

Portal Novilist.hr

Samir Toplak i njegov stručni stožer/Foto PIXSELL

Samir Toplak i njegov stručni stožer/Foto PIXSELL

Nadam se našem najboljem izdanju. Rijeka će sigurno biti pod dojmom europske eliminacije, vjerojatno će zaigrati i s nekoliko svježih igrača. U svakom slučaju, mi ćemo u cijeloj toj situaciji tražiti svoju priliku. Bod bi nam puno značio - kaže Davor Bagarić, jedan od asistenata Samira Toplaka.



ZAPREŠIĆ Inter dolazi na Rujevicu u sličnoj situaciji kao nedugo u Gradski vrt. Tada je Osijek ispao iz Europe, sada i Rijeka. I tu gosti donekle vide svoju šansu…


– Momčad je sigurno u određenoj mjeri poljuljana, ali igrači vrlo dobro znaju da se samo dobrim igrama i bodovima mogu vratiti u željenu poziciju. Kao igrač često sam sa suigračima borio za ostanak, poznate su mi takve situacije – kaže Davor Bagarić, jedan od asistenata Samira Toplaka.


»Žuti« priželjkuju da bi na Rujevici mogli odigrati na tragu onog što su pružili u prvom poluvremenu protiv Osijeka kada su i vodili.




– Nadam se našem najboljem izdanju. Rijeka će sigurno biti pod dojmom europske eliminacije, vjerojatno će zaigrati i s nekoliko svježih igrača. U svakom slučaju, mi ćemo u cijeloj toj situaciji tražiti svoju priliku. Bod bi nam puno značio – rekao je Bagarić.