Premiership

Za Eriksena zainteresirani i velikani? Danski veznjak mogao bi ostati u Engleskoj

Hina

Christian Eriksen/Foto REUTERS

Christian Eriksen/Foto REUTERS

Eriksen je na prošlogodišnjem EP u utakmici protiv Finske doživio srčani udar na terenu te mu je brzom reakcijom spašen život, a kasnije mu je ugrađen srčani defibrilator



Trener engleskog premierligaša Brentforda Thomas Frank izjavio je da imaju dobre šanse da zadrže danskog veznjaka Christiana Eriksena (30) i da će klub učiniti sve što je moguće da ga zadrži u svojim redovima i nakon ove sezone.


Eriksen je na prošlogodišnjem EP u utakmici protiv Finske doživio srčani udar na terenu te mu je brzom reakcijom spašen život, a kasnije mu je ugrađen srčani defibrilator. Budući da u Italiji nije smio igrati sa defibrilatorom, raskinuo je ugovor s Interom, a u siječnju je potpisao ugovor sa Brentfordom do kraja sezone.


Otkad se je vratio na nogometne terene upisao je jedan gol i dvije asistencije. Britanski mediji objavili su da bi se mogao vratiti u Tottenham, te da su za njega zainteresirani Newcastle i Manchester United.




“Ja sam uvijek vjerovao da imamo dobru šansu da ga zadržimo. Znam da je sretan ovdje i da uživa u nogometu. On konstantno igra na visokoj razini i nije nikakva tajna da želimo učiniti sve što je moguće da ga zadržimo”,izjavio trener Brentforda.


On je pohvalio navijače Manchester Uniteda koji su ga pozdravili ovacijama kada je u ponedjeljak na Old Traffordu izveo dva kornera na utakmici koju su izgubili 0-3.


“To je bio lijep potez i pokazuje što nogomet može učiniti kada razmišljamo o velikim stvarima”, dodao je Thomas Frank.