Bundesliga

Wolfsburg šokirao Bayer u Leverkusenu, hrvatski branič Marin Pongračić zabio čak dva pogotka i poslao jasnu poruku izbornik Daliću

Hina

Marin Pongračić postigao je svoje prve golove u dresu Wolfsburga/Foto REUTERS

Marin Pongračić postigao je svoje prve golove u dresu Wolfsburga/Foto REUTERS

Pongračić, koji se nakon ovih sjajnih partija u dresu Wolfsburga može nadati i pozivu izbornika Zlatka Dalića, na terenu je proveo svih 90 minuta, dok je njegov suigrač Josip Brekalo igrao do 65. minute



LEVERKUSEN Marin Pongračić, hrvatski stoper, pristigao u redove Wolfsburga iz RB Salzburga zabio je čak dva pogotka u visokoj pobjedu njegove momčadi na gostovanju kod Bayera. Vukovi su slavili s 4:1, a Pongračić postigao prvi pogodak glavom u 43. minuti, da bi u 75. minuti zabio i svoj drugi,  a ukupno četvrti gostujući pogodak. Maximilian Arnold je u 43. minuti zabio drugi, a Renato Steffen u 68. minuti treći gol za Wolfsburg. Jedini gol za domaćina postigao  je Julian Baumgartlinger u 86. minuti.


Pongračić, koji se nakon ovih sjajnih partija u dresu Wolfsburga može nadati i pozivu izbornika Zlatka Dalića, na terenu je proveo svih 90 minuta, dok je njegov suigrač Josip Brekalo igrao do 65. minute.


 





Eintracht i Freiburg su odigrali 3:3, a Werder i Borussia (M) bez golova. Borussia (D) i Bayern svoj ogled odigrali su ranije, a ostali susreti 28. kola igraju se u srijedu: RB Leipzig – Hertha, Hoffenheim – Koln, Fortuna – Schalke, Augsburg – Padeborn, Union Berlin – Mainz.


 



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore