premiership

Watford razbio Manchester United, Gerrardova Aston Villa slavila protiv Brightona

Hina

Emmanuel Dennis/Foto: REUTERS

Emmanuel Dennis/Foto: REUTERS

Manchester United tako ima tek jednu pobjedu u zadnjih sedam utakmica, a budućnost trenera Solskjaera sve je izvjesnija



LONDON Nastavio se loš niz Manchester Uniteda u Premier ligi, koji je izgubio na gostovanju kod Watforda s uvjerljivih 1-4 (0-2).


Iako je De Gea obranio čak dva pokušaja Sarra s bijele točke kod rezultata 0-0, Watford je do poluvremena poveo sa 2-0 pogocima Kinga (28) i upravo Sarra (44). Početkom nastavka nadu Unitedu vratio je Van de Beek (50), ali nakon što je Maguire u 69. minuti isključen gosti više nisu mogli do preokreta. Štoviše, u sudačkoj nadoknadi su Koao Pedro (90+2) i Dennis (90+5) povisili na konačnih 4-1.


Aston Villa je s novim menadžerom Stevenom Gerrarodm uspjela na svom terenu svladati Brighton and Hove Albion sa 2-0 (0-0). Oba gola postignuta su u završnici, prvo je pogodio Watkins (84), a onda i Mings (89).




Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H Europske lige, West Ham United izgubio je na gostovanju kod Wolverhampton Wanderersa sa 0-1 (0-0) u susretu 12. kola engleskog nogometnog prvenstva.


Jedini pogodak na utakmici postigao je Raul Jimenez preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u 58. minuti.


Wolverhampton je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto sa 19 bodova, četiri manje od trećeg West Hama.


West Ham i Dinamo sastat će se u Londonu u posljednjem, 6. kolu 9. prosinca. Nakon ćetiri kola West Ham je vodeći sa 10 bodova, Dinamo je drugi sa šest, a u skupini su još Genk s četiri i bečki Rapid s tri boda.



Standings provided by SofaScore LiveScore