Pozitivne vijesti

Vrsaljko potvrdio da je prebolio koronavirus te da spreman dolazi na reprezentativno okupljanje

Portal Novilist.hr

Šime Vrsaljko/Foto REUTERS

Šime Vrsaljko/Foto REUTERS

Jako mi je drago, jer sada mogu napokon otići do Zadra, gdje su mi supruga i sin. Malo odmora, uz naše more i sunce, bit će mi super osvježenje nakon svih tih silnih mjeseci problema - kaže branič Vatrenih



RIJEKA Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko prebolio je koronavirus, na drugome testu potvrđeno je da je igrač zdrav i da ne može zaraziti druge. Za Sportske novosti je branič Vatrenih potvrdio pozitivnu vijest.


– Evo, dobio sam nalaze i sve je ispalo super. Jako mi je drago, jer sada mogu napokon otići do Zadra, gdje su mi supruga i sin. Malo odmora, uz naše more i sunce, bit će mi super osvježenje nakon svih tih silnih mjeseci problema, frustracija kako zbog pandemije, tako i zbog operacije i odsustva s terena – rekao je oduševljeni Vrsaljko za Sportske novosti.


Uskoro nogometašima slijedi i reprezentativno okupljanje…




– Naravno da dolazim na okupljanje i to kao kandidat za igru. To je trenutak kojeg silno dugo čekam, još od kraja 2018. godine. Vatreni su mi kao obitelj i kada si tako dugo odsutan, ne možeš biti nego samo sretan što napokon slijedi druženje. Što se koljena i oporavka tiče – fit sam! – rekao je Vrsaljko.