Odjeci iz Maksimira

Vlašić&Lovren nakon poraza od “Tricolora”: “Puno znači što su nas navijači ispratili s pljeskom”

Portal Novi list

Nikola Vlašić u klupku radosti/Foto REUTERS

Nikola Vlašić u klupku radosti/Foto REUTERS

Trudili smo se, imali smo nekoliko prilika, ali opet ovo su Francuzi. Imaju kvalitetu da te kazne iz jedne lopte ako nisu koncentriran - rekao je Lovren



ZAGREB Dejan Lovren nije mogao sakriti razočaranje nakon poraza od Francuza, no iskusni stoper nije očavajao.


– Realno gledajući prvih 15 minuta nismo baš dobro stajali. Nakon toga mogu pohvaliti današnju ekipu, trudili smo se, imali smo nekoliko prilika, ali opet ovo su Francuzi. Imaju kvalitetu da te kazne iz jedne lopte ako nisu koncentriran. Nažalost, zabili su dva gola iz tri udarca. Bilo je bolje nego prošli put. Izvući ćemo neke pouke. Idemo dalje.  Jako je frustrirajuće jer igraš lijepo, a bodovi su najbitniji. Zadovoljan sam sa svojom ekipom, nismo imali sreću, bilo bi dobro da smo izvukli bod. Izvući ćemo pouke iz ovoga. Drago nam je bilo igrati pred svojom publikom, makar bilo samo 7000 gledatelja. Mislim da su navijači bili zadovoljni, ispratili su nas pljeskom i to nam puno znači – rekao je Lovren.


Nikola Vlašić zabio je jedini pogodak za Hrvatsku.




– Ne znači mi puno ovaj pogodak kada smo izgubili utakmicu. U prvih 15 minuta nismo dobro stajali na terenu, dali su nam gol. Nakon toga smo počeli igrati svoj nogomet, imali smo dominaciju i svoje šanse. Poravnali su, a onda je Mbappe zabio nakon sjajne lopte. Na kraju je 1:2 nezaslužen rezultat – rekao je Vlašić.