Nevjerojatno

VIDEO Zolja na utakmici u Lici? Pogledajte nestvarne “navijačke” scene sa stadiona NK Plitvice

Portal Novi list

screenshot

screenshot

Video koji je netko snimio na tribini prikazuje mladića koji iz predmeta nalik zolji ispaljuje eksplozivnu napravu nalik raketi, predmet nakon nekoliko desetaka metara leta pada na travnjak između igrača i eksplodira



Nestvarne scene zabilježene u Mukinjama na stadionu NK Plitvica iz Plitvičkih Jezera, koji su u nedjelju u 14 sati igrali utakmicu Prve županijske nogometne lige protiv NK Sokolca iz Brinja, šire se društvenim mrežama, piše Jutarnji list.


Video koji je netko snimio na tribini prikazuje mladića koji iz predmeta nalik zolji ispaljuje eksplozivnu napravu nalik raketi, predmet nakon nekoliko desetaka metara leta pada na travnjak između igrača i eksplodira.


PU ličko-senjska istražuje slučaj, ali za sada nema konkretnijih informacija.




Predsjednik NK Plitvica Milan Jakovljević rekao je Jutarnjem kako je cijela stvar preuveličana dodavši “kako će ih još netko optužiti da su pokrenuli Treći svjetski rat”.


 



Delegat utakmice ja napisao službenu zabilješku u svojem zapisniku kako je prije utakmice došlo do ispaljivanja petardi i “topovskog udara”, potvrdio je tajnik Županijskog nogometnog saveza Vladimir Romić. No, kada je i sam vidio snimku, kaže, ostao je u šoku.


– Ono što sam ja vidio na toj snimci nisu baš petarde, ono je za mene kao zolja iz rata. Ja to još na utakmici nisam nikada doživio. Da nekoga s tim pogodiš u glavu, ne znam što bi bilo – kaže Romić za Jutarnji